8/12/2012

The Biggest Issues Ever - Vogue & Elle september 2012

Septembrové číslo najprestížnejšieho módneho magazínu na svete menom Vogue, býva vždy to najočakávanejšie. Keďže prichádza jeseň, septembrové číslo každého magazínu by malo obsahovať jesenné trendy, a magazín Vogue to poctivo dodržiava. Ďalším dôvodom je aj fakt, že toto číslo býva najhrubším za celý rok, tento rok bude mať 638 strán reklamy a zvyšných 278 budú trendy a ostatné články. Americký Vogue dal na známosť, že toto číslo bude The Biggest Issue Ever, čiže najrozsiahlejšie číslo aké kedy vydali. Zatiaľ si prvé miesto v tomto "rekorde" držalo vydanie z roku 2007, kedy bolo reklám 727 a celkový počet strán bol "len" 840, pričom tento rok je to až 916. Mimochodom, tento rok je to 120. výročie od založenia Vogue.
Okrem toho bude rekordný počet strán ohlásilo aj britské Vogue, zatiaľ sa však nevie počet strán, zatiaľ čo pri americkej Elle, ohlásilo, že v ich septembrovom vydaní bude 400 reklamných strán z celkového počtu 600, čo je zatiaľ rekord americkej Elle.
Na titulke septembrového vydania Vogue je Lady Gaga, na titulke americkej Elle Katy Perry, na titulke britskej Elle modelka Karlie Kloss.


Šaty - Marc Jacobs





















Britská Elle - Karlie Kloss

Zdroje/ Sources: elle.com, elleuk.com, vogue.com, youtube.com

8 komentárov:

  1. nevieš náhodou či by sa dalo nejako predplatiť aby mi tie magazíny chodili domov? myslím si, že to je možné...či?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fuu, to asi nie, keďže sú to zahraničné magazíny, ale skús sa mrknúť na ich oficiálne stránky, možno že sa mýlim (určite :D) :)

      Odstrániť
    2. Tady: http://zahranicni.magaziny.cz/elle-us/ se to dá předplatit,ale nevím jestli zasílají i do SR ale nejspíš jo,měli by

      Odstrániť
    3. určite zasielajú aj do SR :)

      Odstrániť
  2. no na stránku Vouge som sa už pozrela len si nie som istá, či som našla práve to čo som hľadala :D myslíš, že by to mohlo byť toto https://subscribe.vogue.com//subscribe/vogue/70695?source=VOG_global_promoTop ???

    OdpovedaťOdstrániť
  3. a můžu se zeptat jestli někdo nevíte jestli se dá objednat jenom jedno číslo ? .. nechci předplatné :) díky

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár, pozitívny i negatívny! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...